evapsscrapbooking.blogg.se

2013-10-12
17:29:06

I målartagen
Ja nu var det ett tag sen jag var inne här och uppdaterade...

Men jag kan ju lugnt säga att jag är i målartagen nu när jag kommit igång med distress-pennorna. Tänk att det helt plötsligt kan bli roligt att måla igen - hade en period då jag inte ville måla alls, inget motiv blev bra, jag var självkritisk och inget motiv dög eller matchade. 

Tekniken med Distress-pennorna hade jag inte heller snappat upp ordentligt... men efter Stämpelmässan i Gävle den 28:e september så har jag övat och övat och återigen övat.
Jag fick även chansen att prata med Åsa och fick en hel del tips och trick angående pennorna, sen att få se hennes demo live gjorde ju saken bara bättre :)
Klicka på hennes namn och kika in till hennes blogg för att titta på alla fina alster hon gör och hennes demos :) Riktigt duktig tjej!
 

Som sagt så har jag bara målat och övat de senaste gångerna jag "scrappat" men jag måste ju fylla på med ett lager till Scrap-träffen vi har här i Bollnäs nästa helg så att jag kan sätta fart med julkorten. Några är redan gjorda men jag är låååångt ifrån klar..
 
Idag hade jag min mamma, pappa och mormor på besök en stund... de kom mitt i mitt arbete med målandet och de kunde inte förstå oss som satt och "pyglade" med detta i flera timmar. 
"Tänk om du målar utanför....." "Ni måste ju verkligen vara lätta på handen för att få det sådär bra..." 
Haha! Det är så roligt att höra andras kommentarer :)

 
Bjuder på några bilder på hur det kan vara hemma här under mina målarperioder.
En liten flicka som jag färglagt med "jul-färger"... man behöver ju inte använda sig av regelrätta julstämplar jämt.
Inviger A3-blocket min kära pappa kom hem med, stämplar upp hela arket och bara MÅLAR.
Sällskap får man också... gärna ska man ligga PÅ pappret för att få ALL uppmärksamhet, men eftersom matte nu själv la sig över pappret så fick pennorna duga den här gången. GULLE!