evapsscrapbooking.blogg.se

2014-05-10
16:53:00

Uppehåll
Har varit ett uppehåll i denna blogg ett tag nu.. mycket pga att jag fått jobb och att jag haft en hel del annat att göra om dagarna.
Men jag SKA bli bättre på att uppdatera även här, jag lovar.
 
Den senaste tiden har jag sysselsatt mig fullt ut med att göra bröllopsinbjudningar som jag fått äran att göra. Det gjorde mig verkligen jätteglad att jag blev tillfrågad. 
Det är ett bevis för mig att mina alster tilltalar människor i min omgivning och att de vill föra dessa vidare så att fler får upp ögonen för dem :)

Som bilden visar så blev det en hel del inbjudningar. Och än är jag inte klar med pysslandet till detta bröllop - även placeringskorten ska göras, men där har jag min Silhoutte Cameo till hjälp som ska få skära ut ett mönster som bruden valt. Så det kommer även en bild på dessa när de är klara :)
 
I övrigt har jag även hunnit med att göra några ljus till mina släktingar i södra delen av landet :)
 
 
'
 
Är verkligen frälst i dessa motiv. Så himla fina, och de är inköpta hos Scrap&Ting.
 
Och det har ju även varit påsk, och i samband med det så ordnades det en Scrapträff här i Bollnäs som jag var på så jag passade även på att göra några påskägg :)
 
 
 
 
Dessa är verkligen perfekta att ge bort på en påskmiddag eller bara som en ren present, beroende helt på hur man väljer att dekorera dem. Behöver ju inte alls gå i ett påsktema :)
 
Så en liten bildbomb på vad jag sysslat med under den senaste tiden, och mer finns det, men det måste jag få hålla på en liten stund till.
 
Puss på er!