evapsscrapbooking.blogg.se

2015-11-20
17:53:53

Ramar
Ja som scrappare får man nog räkna med det mesta när det gäller beställningar.. :)
Många tror att man kan fixa allt med papper... nog för att man säkerligen kan det med lite kreativitet. MEN det är inte alltid lika enkelt som många, som inte håller på det scrapbooking, tror.
 
Jag fick iallafall en förfrågan på jobbet om jag skulle kunna göra ramar runt ett par stora papper, som skulle användas som första-sida i fotoalbum, där beställaren skulle skriva nåt fint om personen som ska få albumet.
 
Förfrågan lät så himla lätt, det var saker hit och dit som skulle göras, och önskelistan var lång.
Men efter att jag förklarat att de och dom sakerna har jag inte och när jag försökt förklara hur jag trodde skulle bli det bästa, då faller kommentaren: "Ja, det blir säkert bra, gör som du vill".
"Bra", tänkte jag. För jag vet ju att det i många fall är orimligt att göra alla önskemålen, iallafall med de sakerna jag har hemma.
Men kommentaren låter för mig (som är så självkritisk) precis som om de inte tror att det blir bra. Och till saken hör att jag A L L T I D gör mitt bästa, jag lägger ner tid och själ i allt jag tar till mig. Varför ska jag annars hålla på?
 
Allt detta funderande jag på idag när jag satte mig med dessa ramar. Och det blev betydligt mycket bättre än vad jag hade tänkt mig.
Jag till och med fick lite inspiration att göra liknande på andra saker som jag kanske kommer att få göra längre fram. 
Det är just därför jag tar på mig saker som jag inte är 100% säker på att jag klarar av.. just för att kanske misslyckas, låta kreativiteten flöda och se om jag får till det.
 
Nu är alla tre ramarna klara och jag får ta med de för bedömning och överlämnande på måndag :) Alltid lika roligt att höra om det är till belåtenhet.
 
Här nedan är bilder på ramarna :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss och kram :)